Ballonnenboog

Ballonnen boogBestel nu in onze webshop een ballonnenboog! Wij maken ballonnenbogen helemaal op maat. U kunt aangeven hoe hoog en hoe breed u de ballonnenboog wilt hebben. Wilt u een kleine ballonnenboog bij uw voortuin of voordeur? Of lijkt u een ballonnenboog over de hele straat wel mooi? Geef aan ons door wat uw ideeën en wensen zijn!  Ook wat betreft het ontwerp van de ballonnenboog is het aanbod talrijk. Daarnaast leveren wij ook enorm veel ballonnendecoraties aan bedrijven en evenementenorganisaties.

Prijzen ballonnenboog
€80,- voor een ballonnenboog enkeldeurs ( 1,5 meter x 2 meter )
€90,- voor een ballonnenboog dubbeldeurs ( 2 meter x 2 meter )
Indien afwijkende maten rekenen wij €5,- per 0,5 meter extra. 

Levertijd:   mogelijk al bij 1 werkdag maar indien het kortdag is neem dan voor de zekerheid contact met ons
op om te kijken of het nog in onze agenda past. 

Wij leveren ook op zaterdag!
Gratis bezorgen binnen een straal van 75kilometer vanaf Maarssen

BallonnenboogAlle bedragen zijn exclusief b.t.w.info@mooieslingersenballonnen.nl

Of u nu een compleet oranje boog wilt, of eentje met 4-kleuren voor ons is dat geen probleem. Wij rekenen daarvoor ook niet extra! Onze standaard ballonnen zijn effen van kleur, maar desgewenst kunnen we ze ook speciaal voor u bedrukken. Daarnaast maakt het bij ons ook niet uit hoe het motie van de ballonnenboog is. Kijk op onze portfolio pagina voor de diverse voorbeelden. Heeft u een heel ander, eigen, idee? Laat het ons weten. Wij denken in mogelijkheden!

 

Hoe lang blijft de ballonnenboog mooi?

Indoor blijven de bogen meerdere dagen mooi terwijl outdoor het soms ( met felle zon) niet langer dan een dag mooi blijft. Daarom is het van belang ons zo laat mogelijk de ballonnenboog aan te laten leveren. Dan weet u zeker dat de ballonnen er nog mooi uitzien als de gasten arriveren.

Ballonnenboog zuiverNatuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle andere ballonnenbogen. Heeft u binnenkort een feestje te vieren? Opent u een nieuw bedrijf? Behaalt u een mooi jubileum, privé of op uw werk? In ons assortiment hebben we heel veel speciale ballonnenbogen. Voor iedere gelegenheid kunnen wij een unieke ballonnenboog maken. In de bogen verwerken we logo's of getallen. Maar ook veelzeggende symbolen als een hart of een sleutel. En het spreekt voor zich dat we met ballonnen werken in alle kleuren van de regenboog en in alle mogelijke afmetingen en modellen. De kwaliteit van de ballonnen die wij gebruiken is uitstekend. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig latex en op een duurzame en verantwoorde manier gefabriceerd. Met een prachtige ballonnenboog zorgt u ervoor dat uw feestje onvergetelijk wordt!

Goedkoop een ballonnenboog bestellen doet u bij ons


Dus, wilt u snel een prachtige ballonnenboog hebben? Of een ballonnenboog voor een individueel feestje binnenkort of later? Wij zijn u graag van dienst. We leveren snel en we leveren kwaliteit. We bezorgen in het hele land. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop of per mail of uiteraard gewoon per telefoon. Heeft u voordat u uw eigen ballonnenboog koopt nog een vraagje? U kunt ons bereiken via mail en telefoon. Wij staan voor u klaar!

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in