Helium ballonnen

Zoekt u met helium gevulde ballonnen? Mooieslingersenballonnen.nl levert helium ballonnen in heel Nederland: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bij de levering zijn de ballonnen al gevuld met helium en zijn de ballonnen standaard voorzien van een wit lint. Bestel hier de helium ballonnen geleverd op locatie.
Heliumballonnen worden altijd gevuld afgeleverd en zijn voorzien van een lintje.

Hoelang blijven helium ballonnen goed?

Helium is niet giftig en niet brandbaar en blijft ca. 14 uur goed in de ballon. Als u langer plezier wilt van uw ballonnen dan kunnen wij de heliumballonnen behandelen met Hi-Float tegen een meerprijs van € 0,42 per ballon. De ballonnen blijven dan 3-5 dagen zweven.

Levering helium ballonnen

Wij leveren helium ballonnen boven een orderbedrag van €150 gratis binnen een straal van 75 km rondom Utrecht. Mocht het orderbedrag voor de helium ballonnen lager liggen of mocht de afstand tot uw locatie verder dan de 75km zijn laat het ons dan weten. Dan kunnen wij een passend voorstel doen!

Zelf helium ballonnen vullen

Wil je de helium ballonnen liever zelf vullen? Wij bieden ook heliumwegooi tanks. Bestel ze hier!

Folie ballonnen met helium

Bent u opzoek naar een folie ballon voor beterschap, geboorte, verjaardag of zomaar? Hier kunt u de follie heliumballonnen bezorgen die wij in een doos op elk gewenst adres in Nederland leveren.
8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in